Blogia
809carlitos

Πώς παρακολουθείτε την πλήρη πληρωμή φτηνών ανώνυμα ροής από το πληρεξούσιο Story of a Black River

Story of a Black River MD Sabbir

 

Χρόνος εκτέλεσης = 3Minute. το ντοκιμαντέρ βασίζεται στον ποταμό Turag. Ο ποταμός Turag είναι ένας από τους σημαντικότερους ποταμούς γύρω από την πόλη της Ντάκα. Πολλές βιομηχανίες έχουν δημιουργήσει μέσα και γύρω από την πόλη της Ντάκα κατά την τελευταία δεκαετία και ο αριθμός των νέων βιομηχανιών αυξάνεται συνεχώς. Ο ποταμός Turag αντιμετωπίζει διαρκώς περίπλοκα προβλήματα όπως η ρύπανση και η καταπάτηση που σχεδόν ασφυκτιούσαν αυτές τις πολύτιμες ζωές της πόλης. Τα υψηλότερα σημεία ρύπανσης του ποταμού Turag περιλαμβάνουν την περιοχή Buriganga Turag Bridge στη Μπασίλα και την περιοχή Tongi Bridge. Σε αυτά τα δύο σημεία, το νερό του ποταμού είναι μαύρο με τη χειρότερη οσμή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν καθόλου σκοπό. Το άλλο σημείο ακραίας ρύπανσης βρίσκεται κοντά στη Γέφυρα Tongi, η οποία παράγει τεράστιο φορτίο ρύπων από τη βιομηχανική περιοχή Tongi. Αυτή η βιομηχανική περιοχή διαθέτει περίπου 29 βαριές βιομηχανίες. Αυτή η ομάδα βιομηχανιών της πρωτεύουσας παράγει πολλά απόβλητα καθημερινά, τα οποία περιέχουν πολλά βαρέα μέταλλα. Υπάρχει κάποια σοβαρή ρύπανση που παρεμποδίζει τις φυσικές ιδιότητες του ποταμού και βαθμιαία υποβαθμίζει την περιβαλλοντική κατάσταση ολόκληρης της περιοχής. . χώρα = Μπαγκλαντές.

https://english1.blogia.com/2019/051301-supernatural-events.-pagalba-rasti-video-losmovies.php Πώς παρακολουθείτε την πλήρη πληρωμή φτηνός ανώνυμο ρεύμα από το πληρεξούσιο Ιστορία ενός μαύρου ποταμού νησί. Πώς να παρακολουθήσετε την πλήρη πληρωμή φτηνός ανώνυμο ρεύμα από το πληρεξούσιο Ιστορία ενός μαύρου ποταμού. Πώς παρακολουθήσετε την πλήρη πληρωμή φτηνές ανώνυμο ρεύματος από το πληρεξούσιο Ιστορία μιας κοιλάδας του Μαύρου ποταμού. Πώς παρακολουθείτε την πλήρη πληρωμή φτηνές ανώνυμο ρεύματος από το πληρεξούσιο Story of a Black riverains.

Πώς παρακολουθήσετε την πλήρη πληρωμή φτηνής ανώνυμο ρεύματος από το πληρεξούσιο Ιστορία μιας λεκάνης απορροής του Μαύρου ποταμού Πώς παρακολουθείτε την πλήρη πληρωμή φτηνές ανώνυμο ρεύμα από το πληρεξούσιο Ιστορία μιας λεκάνης απορροής του Μαύρου.

 

 

Πώς να παρακολουθήσετε την πλήρη πληρωμή φτηνές ρεύμα ανώνυμο από το πληρεξούσιο Ιστορία μιας μαύρης ποτάμι κρουαζιέρες

0 comentarios